Diuen, diuen, diuen que ERC prohibeix Llach i la seva “L’estaca”

314

PUNT. Lluís Llach: “Qui em va convèncer que amb l’estat espanyol no es podia negociar va ser Junqueras”. El cantant, membre del govern del Consell per la República, ho diu a www.vilaweb.cat

CONTRAPUNTS.- El cantant, autor de la memorable “L’estaca”, es atacat de manera barroera pel partit rufianesc i del seu comissari polític Sergi Sol… quan, en canvi, haurien de ser valents i coherents… i denunciar la política del tàndem Oriol Junqueras / Pere Aragonés.

Per què? Perquè Junqueras ha dit a Mònica Terribas (8 novembre 2012)”: “Negociar amb l’estat espanyol no té cap sentit perquè no es de fiar”. També l’espanyola “La Vanguardia” informava sobre una reunió del consell nacional d’ERC i titulava: “Junqueras adverteix a Mas que ni es plantegi un pacte amb l’estat”.

I Pere Aragonès, acaba de fer ara joc de màgia que agradarà al no-dialogant Govern espanyol de PSOE / Podemos. Diu: “Catalunya serà independent perquè hi haurà hagut negociació amb l’estat”.

El tàndem Junqueras / Aragonés és treuen de sobre el mort de la incoherència. Ataquen a la innocent presidenta del Parlament, Laura Borràs, tot violant la presumpció d’innocència que és un dret humà universal. També ataquen a Lluís Llach. Diuen, diuen, diuen que ERC (com PSOE, PP, VOX, CS) ha prohibit cantar a Llach. Han prohibit cantar “L’estaca”….

Segur que tomba, tomba, tomba
I ens podrem alliberar.
Si tu l’estires fort per aquí
I jo l’estiro fort per allà,
Segur que tomba, tomba, tomba
I ens podrem alliberar”.

Comparteix aquesta entrada