Pedro Sánchez i Salvador Illa menteixen contra Kosove i Catalunya

356

PUNT.- Pedro Sánchez, pensant en Catalunya, diu sobre Kosove: “Una declaració unilateral d’independència viola el dret internacional. No podem estar a favor d’aquest reconeixement”. Salvador Illa és de la mateixa opinió. Menteixen contra els drets i les llibertats de Kosove, i Catalunya.

CONTRAPUNTS.– 1/ El president Quim Torra replica el que diu el president espanyol: “És una falsedat absoluta. El dret Internacional, des de la decisió del TSJ de La Haia sobre Kosove, es limita a demanar que hi hagi una majoria a favor i que el procés d’independència sigui pacífic. Per això els catalans (majoria + no violènciaI) en tenim tot el dret”. També Aleix Sarri Camargo (Junts) afirma: “Pedro Sánchez menteix. La Cort Internacional de Justícia de La Haia va sentenciar el 22/07/2010 que ‘la declaració d’independència de Kosove adoptada el 17 /02 / 2008 no va violar el dret internacional’. Es pot llegir la sentència sencera aquí: icj-cij.org/en/case/141”.

2/ ERC, convertida en cavall de Troia de l’ultra espanyolisme a Catalunya, es manté en silenci.

3/ El PSOE de Pedro Sánchez, Miquel Iceta i Salvador Illa, a més d’anar contra el dret d’autodeterminació de Catalunya, s’alia amb les dictadures. El règim espanyol està amb la dictadura del Marroc contra el poble sahrauí, està amb la dictadura de Sèrbia contra Kosove, està amb la dictadura de la Xina contra Taiwan. Etcétera…

4/ Amb aquestes claus, Salvador Illa, del PSOE borbònic i juancarlista, te la poca vergonya de dir que te la clau per ampliar les bases del seu partit. El fet és que aquest PSOE s’espanyolitza i s’ultra dretanitza encara buscant els vots procedents de PP, VOX, Ciudadanos, Sociedad Civil Catalana. Tot s’hi val, també l’espionatge del Catalangate…

Comparteix aquesta entrada