Jo també soc Laura Borràs, Mikimoto, Llach… menyspreats per ERC

549

1.- Jo també soc Laura Borràs, Miquel Calçada (Mikimoto), Lluís Llach que propugnen la Catalunya democràtica, lliure, solidaria, sobirana, independent… menyspreats per l’actual cúpula d’ERC que es servil amb el borbònic i juncarlista PSOE… el PSOE dels GAL, del repressor 155, de l’espionatge del Catalangate, de les clavegueres de l’estat…

2.- Jo també soc la innocent Laura Borràs davant un Pere Aragonés que avala la violació de la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament. Al cap i a la fi, Aragonés actua segons actuava el seu avi franquista,  José, que feu una gran fortuna i fou alcalde de Pimeda de Mar durant la dictadura, una dictadura que tampoc creia en la presumpció d’innocència.

3.- Sí, jo també sóc Borràs a qui, des de les xarxes socials i els media no subvencionats per ERC, se  li demana que continuï amb la seva activitat política arreu de Catalunya, a Junts i que prepari i publiqui ben aviat un llibre amb totes les seves intervencions i accions com presidenta del Parlament. El compromís de Borràs és aquest: “Tothom que vulgui que participi en activitats, allà em trobarà: oficina.presidencia@gencat.cat.  I sí, escriuré però no només les intervencions o discursos com a presidenta, que es fa d’ofici al final de la legislatura; sinó tot el que he viscut aquests dies, amb pèls i senyals”.

4.- Jo també soc Miquel Calçada (Mikimoto). El periodista comenta la resolució que ha rebut del Consell de la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) sobre el concurs per a la direcció de Catalunya Ràdio. Fa aquestes consideracions… “Primera.  Agrair als membre del comitè avaluador independent haver-me atorgat la puntuació més alta com a candidat. Segona: Reconèixer la consideració del consell de govern envers la meva candidatura especialment els dos membres que ho van votar a favor. Lamento que els que coneixent-me hi van votar en contra. Tercera: Felicitar en Jordi Borda per la seva elecció, desitjar-li sort i encerts i cedir-li el meu projecte (tingur.com/43jymmmf) perquè en faci l’ús que cregui convenient. L’objectiu de la meva proposta era que Catalunya Ràdio recuperés el lideratge en els pròxims tres anys. 4/ Com a ciutadà d’aquest país, res m’agradaria més que la nostra ràdio pública tornés a ser la referència”.

Al marge de les paraules de Mikimoto cal deixar constància de les votacions. Dos vots a favor de Miquel Calçada (Junts); tres en contra (PSOE); dues abstencions (ER). Queda clar el trist i servil paper d’ERC cap el PSOE que ha llençat el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història.

5.- Jo també soc Lluís Llach. La cúpula d’ERC, des d’Oriol Junqueras a Pere Aragonés, des de Gabriel Rufián (Joan Tardà a Josep Huguet, han llençat una indecent campanya de linxament contra el cantautor Lluís Llach. El titllen d’ultradretà i xenòfob. Es una campanya fastigosa i vomitiva. Llach hauria de tornar a cantar a favor de la llibertat de totes les persones i de tots els pobles… i contra tota dictadura, contra totes les mentides, contra les clavegueres… Com aquesta cançó que manté la seva vigència

Venim del nord,
venim del sud,
de terra endins,
de mar enllà,
i no creiem en les fronteres
si darrera hi ha un company
amb les seves mans esteses
a un pervindre alliberat.
I caminem per poder ser
i volem ser per caminar.

Venim del nord,
venim del sud,
de terra endins,
de mar enllà,
i no ens mena cap bandera
que no es digui llibertat,
la llibertat de vida plena
que és llibertat dels meus companys.
I volem ser per caminar
i caminar per poder ser.

Venim del nord,
venim del sud,
de terra endins,
de mar enllà,
i no sabem himnes triomfals
ni marcar el pas del vencedor,
que si la lluita és sagnant
serà amb vergonya de la sang.
I caminem per poder ser
i volem ser per caminar.

Venim del nord,
venim del sud,
de terra endins,
de mar enllà,
seran inútils les cadenes
d’un poder sempre esclavitzant,
quan és la vida mateixa
que ens obliga a cada pas.
I caminem per poder ser
i volem ser per caminar.

Comparteix aquesta entrada