El “nét” Aragonés ha de dimitir perquè  perjudica la presidència de la Generalitat

294

PUNT.- Pere Aragonés, president d’una Generalitat cada vegada més autonòmica del norest d’Espanya, viola la presumpció d’innocència i renuncia a ser president de Catalunya davant el president d’Espanya, el borbònic, juancarlista, ex republicà i ex federal Pedro Sánchez.

CONTRAPUNTS. Aquestes son algunes de les raons que haurien de portar a Pere Aragonés ha dimitir com president perquè perjudica la institució de la Generalitat. I es que, en primer lloc, Aragonés ataca a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, a l’avalar la violació de la presumpció d’innocència que es un dret humà universal. Ho avala fent-se còmplice de les actuacions de les clavegueres de l’estat.

En segon lloc, Aragonés renuncia a ser president català demòcrata i sobiranista quan cedeix al president espanyol, Pedro Sánchez, la facultat de convocar un referèndum d’autodeterminació. Aragonés no sap, o fa veure que no sap, que el PSOE, discrepant de la postura dels països democràtics, no accepta el dret d’autodeterminació, i està en contra de les llibertats i dels drets dels pobles sahrauí, kosovar i  català.

I en tercer lloc, unes circumstàncies històriques i familiars d’Aragonés donen llum a la foscor del seu comportament. El fet és que Aragonés és nét de qui es nét. El seu avi  patern, José Aragonés Montsant, va fer una gran fortuna durant la dictadura franquista. Admirador de l’assassinat Luis Carrero Blanco. Avalat per Manuel Fraga, l’avi d’Aragonés fou alcalde de Pineda de Mar per Alianza Popular, actual PP. Durant el franquisme i durant l’actual règim amb adn franquista no es respecta la presumpció d’innocència ni el dret d’autodeterminació.

Comparteix aquesta entrada