Aragonés preautonòmic. “Violar la presumpció d’innocència de Laura Borràs es una batalleta”

266

Pere Aragonés, president de la comunitat del norest d’Espanya,  experimenta un procés accelerat de degradació democràtica i sobiranista, cap al preautonomisme.

2.- Aragonés sosté que violar la presumpció d’innocència de la innocent presidenta del Parlament, Laura Borràs, es una “batalleta”. El president preautonomista avala aquesta violació perpetrada per cinc diputats de la mesa del Parlament contra la presidenta del Parlament sobre la qual no hi ha cap sentència condemnatòria. “Violar: No complir, no obeir, una cosa que hom ha de fer, ha de respectar” (Diccionari de la llengua catalana). Borràs te raó quan qualifica a aquests diputats de “jutges hipòcrites”. Ells i Aragonés donen credibilitat a les clavegueres de l’estat. I els que així ho fan també formen part de les clavegueres.

3.- Pere Aragonès, a mes, reafirma el seu regionalisme o preautonomisme. Interpel.la al president espanyol, Pedro Sánchez, a convocar un referèndum. Un president català, com demòcrata i sobiranista, mai renunciaria al seu dret a posar les urnes. Fins i tot, Carme Forcadell, abans de ser una trista presidenta del Parlament, va dirigir-se el 11 setembre del 2014 al president de Catalunya, Artur Mas, no al president d’Espanya, amb un clam: “President, posi les urnes”.

4.- Els fets mostrem que els adversaris d’Aragonés son Laura Borràs i Carles Puigdemont. No son Salvador Illa i Pedro Sánchez. Confia en un Pedro Sánchez que va contra l’autodeterminació de Catalunya. Contra els drets i les llibertats dels pobles sahrauí, català i kosovar… El president espanyol, discrepant de la postura dels països democràtics, afirma sobre Kosovo: “Una declaració unilateral d’independència viola el dret internacional. No podem estar a favor d’aquest reconeixement”.

5.- Des de Junts repliquen: “Pedro Sánchez menteix. La Cort Internacional de Justícia de La Haia va sentenciar el 22.07.2010 que la declaració d’independència de Kosovo adoptada el 15.02.2008 no va violar el dret internacional. Es pot llegir la sentència a icj-cij.org/en/case/141

Comparteix aquesta entrada