Cinc diputats vestits de jutges hipòcrites contra la innocent Laura Borràs

325

PUNT. Cinc membres de la mesa del Parlament, cinc, decideixen destituir a la diputada i presidenta Laura Borràs malgrat ser innocent perquè sobre ella no pesa cap sentència condemnatòria. Per això la innocent Borràs acusa als cinc , cinc, diputats d’anar “vestits de jutges hipòcrites”.

CONTRAPUNTS.- 1.- Aquests cinc diputats , cinc, convertits en jutges hipòcrites violen la presumpció d’innocència que és un dret universal que preval sobre el reglament del Parlament. El seu objectiu és destruir a Laura Borràs. Aquests noms de la vergonya son: Alba Vergés i Ruben Wagensberg (de ERC); Assumpta Escarp i Ferran Pedret (de PSOE); i Carles Riera (CUP). Aquests cinc noms queden ja inscrits a partir d’ara en la part tenebrosa de la història del Parlament de Catalunya, tenebrositat que  ja va començar amb el repressiu 155 pactat entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez.

2.- Una possibilitat es que un dels cinc hipòcrites, Alba Vergés (ERC), vicepresidenta primera del Parlament, substitueixi a Laura Borràs en els funcions presidencials. Vergés va realitzar una gestió lamentable com consellera de Sanitat en els primers temps de la pandèmia. Posteriorment va col·locar a la seva germana Núria en una direcció general de la Generalitat amb un sou d’uns 90.000 euros bruts anuals. ¿Corrupció?

3.- Una conclusió sobre els partits que es presenten com sobiranistes i que han votat contra Laura Borras. ERC (Dreta Monàrquica Española), no em demaneu el vostre vot que el llanceu a la paperera de la història. Mai més el tindreu. . “Anticapitalistes” de la CUP, aneu a la capitalista Suissa.

Comparteix aquesta entrada