Suport a la innocent Laura Borràs contra el joc brut d’ERC i CUP

294

La concentració de suport a Laura Borràs a les 11:30 h d’aquest dijous davant el Parlament no assistiran els de VOX, CS, PP, Comuns ni, pel seu joc brut, ERC i CUP. I es que els concentrats deixaran clar que es tracta d’un altre cas de persecució política, d’una defensa de la presumpció d’innocència i dels drets fonamentals. En definitiva, una defensa de la Declaració Universal dels Drets Humans, que són bàsics en una societat democràtica i lliure. Aquesta Declaració preval sobre qualsevol reglament de qualsevol Parlament.

2.- El joc brut i el cinisme d’ERC consisteix en que la seva consellera Laura Vilagrà ha explicat que la reunió d’aquest dimecres del que anomenen “taula de diàleg” es va parlar de la “desjudicialització” de la política, encara que no es va concretar en res. Però ERC juga brut perquè fa tot el que pot per judicialitzar a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que es innocent. El partit de Gabriel Rufián, Oriol Junqueras, Sergi Sol, Pere Aragonés … està predisposat  a trepitjar una persona innocent i a violar la Declaració Universal dels Drets Humans-

3.- L’altre formació que es presenta com independentista i alhora anticapitalista, les CUP, es  posa servilment en mans de les clavegueres de l’estat i accepta la versió dels aparells policial, judicial i mediàtic del règim espanyol sempre que vagi injustament contra Junts (Xavier Trias, Laura Borràs…). Així sí, els cupaires, oi Anna Gabriel, passen de l’anticapitalisme a refugiar-se en la capitalista i benestant Suïssa…des de la que pacten una tornada per inclinar el cap davant el desprestigiat jutge Pablo Llarena.

Comparteix aquesta entrada