Borràs innocent. ERC i CUP a un pas del suïcidi pel seu joc brut

349

ERC i CUP estan a un pas del suïcidi com demòcrates i com independentistes degut al seu joc  brut contra la innocent Laura Borràs (Junts), presidenta del Parlament. Ambdós partits perden credibilitat.

2. El joc brut d’ERC i CUP, sumant-se als unionistes, consisteix en condemnar a Laura Borràs que és innocent fins que no hi hagi, si es que hi és, una sentència de culpabilitat. ERC, CUP, PSOE, PP, Comuns, VOX violen la presumpció d’innocència de la presidenta i la Declaració Universal dels Drets Humans. “Hom presumeix innocent tota persona acusada d’un acte delictiu fins que la seva culpabilitat hagi estat establerta legalment en el curs d’un procés públic, en el qual totes les garanties necessàries per a la defensa hagin estat assegurades” (article 11.1)

3.- Aquesta Declaració preval sobre el reglament del Parlament, digui el que digui aquest reglament. Respectar els drets humans de tothom es bàsic  per una convivència en llibertat i en democràcia. Un altre cosa és el que passa en dictadures o en el règim espanyol on encara existeixen institucions amb adn franquista.

4.- ERC i CUP estan a un pas del suïcidi com demòcrates i independentistes perquè accepten les versions dels desprestigiats aparells policials, judicials i mediàtics del règim. Uns aparells que interfereixen l’activitat i la sobirania del Parlament. El que perjudica el prestigi d’un Parlament és que aquest Parlament renunci a les seves atribucions i les deixi en mans de qualsevol jutge.

5.- Les actuals cúpules d’ERC i CUP estan tan obsessionades en la destrucció política de Laura Borràs que aparenten no tenir en  compte uns precedents similars, recents i significatius. Les clavegueres de l’estat varen embrutar a persones dignes com Xavier Trias i Sandro Rosell. Les clavegueres aconseguiren que Trias perdés l’alcaldia de Barcelona i que Rosell passes una llarga temporada a la presó. Després es va demostrar que ambdós eren innocents. Ara ERC i CUP segueixen el joc brut de les clavegueres de l’estat.

Comparteix aquesta entrada