ERC frena l’independentisme davant l’ofensiva espanyolista

325

PUNT.- L’ERC de Gabriel Rufián, Oriol Junqueras, Sergi Sol, Pere Aragonès, Marta Rovira, Marta Vilalta… frenen l’independentisme davant l’ofensiva espanyolista donant credibilitat als aparells institucional, executiu, policial, judicial i mediàtic del règim monàrquic i juancarlista espanyol. L’unionisme beneeix aquesta mena d’autonomisme del que diuen que es pragmàtic i que amplia les bases.

CONTRAPUNTS.– 1/ En el cas de la presidenta del Parlament, doncs, Pere Aragonés confia en les versions policials, judicials, el Govern espanyol, i de mitjans de comunicació subvencionats per la pròpia ERC. Persegueixen a Laura Borràs violant la seva presumpció d’innocència que consta en la Declaració Universal dels Drets Humans que preval sobre el reglament del Parlament..

2/ El fet es que l’assetjada Laura Borràs i la seva família son molt diferents de Pere Aragonès i la seva família. S’ha publicat que el clan familiar d’Aragonés, pares i oncles, han tingut negocis hotelers  a paradisos fiscals i que s’acolliren a l’amnistia fiscal de Mariano Rajoy.

3/ També en coherència amb la línia argumental d’Aragonès, pot afirmar-se que Espanya i ERC ens roba. Aragonés, quan era de les joventuts del partit, deia: “Cada segon Espanya ens roba 450 euros. Prou espoli fiscal”. Ara l’ER participa d’aquest espoli al donar suport parlamentari i pressupostari al borbònic PSOE

4/ I la “taula de diàleg” entre PSOE i , que no a donat  cap fruit, no ha estat mai “taula” ni “diàleg”. Ambdues parts descarten tractar sobre la fi  de la  repressió (fiscalia que depèn del president Pedo Sánchez, Catalangate, clavegueres de l’estat… . Tampoc tractaran sobre un  referèndum i l’autodeterminació que es un dret de tots els pobles del món..

5) En aquest laberint en que la cúpula d’ERC està atrapada, Aragonés i el seu comissari polític, Sergi Sol, opten per violentar la llibertat d’expressió d’aquells periodistes que els molesten. Han començat una purga. Alguns afectats son Pilar Carracelas, Albano-Dante Fachín, Ramon Cotarelo, Jordi Galvez… que queden apartats de TV3 i Catalunya Ràdio.

Comparteix aquesta entrada