Rufianesca campanya d’ER contra la innocent Laura Borràs

288

ER ha endegat una rufianesca campanya contra la innocent Laura Borràs (Junts), presidenta del Parlament de Catalunya. Carme Forcadell, Pere Aragonés, Laura Vilagrà, Marta Vilalta, Marta Rovira, Sergi Sol, Oriol Junqueras, Joan Tardà, Gabriel Rufián son alguns dels dirigents d’ER que participen en aquesta ofensiva minuciosament preparada i programada.

2.- ER segueix l’estil antidemocràtic característic de les clavegueres de l’estat, de la policia patriòtica, de comissaris com Villarejo que ha estat a les ordres de diversos governs del règim espanyol i que compten amb complicitat mediàtica unionista a Espanya i a Catalunya. Un dels casos més vergonyosos es el de la campanya a que va ser sotmès Xavier Trias (Junts). Els hipòcrites Pablo Iglesias, Jèssica Albiach i Ada Colau utilitzaren els informes falsos de les clavegueres de l’estat per atacar a l’innocent Trias com persona, polític i candidat a l’alcaldia de Barcelona. Trias va demostrar la seva innocència, però el mal polític i electoral ja estava  fet. Avui Colau encara es alcaldessa gràcies al vot de l’ultra i desaparegut Manuel Valls.

3.- La campanya d’ER contra Laura Borràs es alhora una violació de la Declaració Universal dels Drets Humans. La presidenta Borràs es innocent segons estableix aquesta Declaració: “Hom presumeix innocent tota persona acusada d’un acte delictiu fins que la seva culpabilitat hagi estat establerta legalment en el curs d’un procés públic, en el qual totes les garanties necessàries per a la defensa hagin estat assegurades”. Aquesta Declaració preval sobre el Parlamentm digui el que digui el seu reglament.

4.- Conclusions. Laura Borràs és innocent. Pere Aragonés ha de dimitir de president de la Generalitat per violar els drets humans. L’actual cúpula d’ER actua de manera rufianesca. “Rufianesc: De rufià. Rufià: Alcavot. Persona perversa, sense honor” (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada