Aragonès, com Colau, ha de dimitir per violar els drets humans

295

Pere Aragonès (ER), com Ada Colau (Comuns), ha de dimitir per violar la Declaració Universal dels Drets Humans.

2.- Ada Colau va aprofitar informes falsos de la policia patriòtica espanyola en un intent pervers de destruir a Xavier Trias (de l’òrbita de l’actual Junts) com candidat, polític i persona. Ara Aragonès aprofita la repressió policial i judicial emanada de les clavegueres de l’estat en un intent barroer d’aniquilar a la presidenta del Parlament, Laura Borràs (Junts). Comuns i ER es situen al bàndol espanyolista del PSOE, PP, VOX i del Cs en demolició.

3.- Aragonès tenia dues opcions a l’hora de definir-se sobre Borràs. Defensar la presumpció d’innocència com un principi democràtic que preval sobre el reglament del Parlament. O exigir que Borràs se sotmeti a la repressió i  s’aparti de la presidència del Parlament. L’encara president actua com un dia va fer Colau, fent cas de la pudor de les clavegueres de l’estat, contra Trias, un Trias innocent com va quedar demostrat temps després. Però el mal, oi Colau?, ja estava fet.

4.- Pere Aragonés ha de dimitir com a mínim per tres motius. Un president de Catalunya, com Aragonés, que viola els drets humans ha de plegar immediatament. Aragonès viola l’article 11 de la Declaració Universal dels Drets Humans: “Hom presumeix innocent tota persona acusada d’un acte delictiu fins que la seva culpabilitat hagi estat establerta legalment en el curs d’un procés públic, en el que totes les garanties necessàries per a la defensa hagin estat assegurades”.

5.- Un segon motiu que ha de fer dimitir a Aragonés consisteix en que un president català, que vulgui ser demòcrata, ha de rebutjar les clavegueres de l’estat i la seva policia patriòtica que es dediquen a atacar per terra, mar i aire l’independentisme català democràtic i pacífic. I el que Aragonés hauria de fer abans de dimitir es fer plegar a Sergi Sol com comissari polític i responsable de l’aparell mediàtic d’Esquerra Rufiana. Cal deixar constància de que un individuo tan fosc com Sol col·labora amb el fals periodista Ferreras que col·labora amb el comissari Villarejo. Tota una trama que actua contra l’independentisme per destruir a Jordi Pujol, Artur Mas, Xavier Trias, Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, Laura Borràs…

6.- Hi ha un tercer motiu que exigeix i fa necessari per higiene democràtica la dimissió de Pere Aragonés. L’encara president Aragonés dona suport servil i reverencial al borbònic i juancarlista Pedro Sánchez, del PSOE, el partit que renuncia al republicanisme i al federalisme, impulsor dels GAL, col·laborador necessari del repressor 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals, responsable d’abandonar els sahrauís en mans del dèspota rei Mohammed, corresponsable de la massacre de Melilla on han mort joves negres, famèlics i desarmats…

Comparteix aquesta entrada