Núñez Feijöo amaga la connexió entre PP i Putin

284

Alberto Núñez Feijöo, fent cas de les clavegueres de l’estat i de la desacreditada policia patriòtica, vincula l’independentisme democràtic i pacífic català amb Vladimir Putin,  però amaga la connexió de les més altes instàncies del règim espanyol, els partits governants i, de manera destacada, el seu propi partit amb el president de Rússia.

2.- Els fets demostren que els anteriors presidents espanyols, José Maria Aznar i Mariano Rajoy, ambdós del PP, han avalat políticament a Putin. El president Rajoy es va reunir amb Putin a Sant Petersburg (06/09/2013). Tractaren qüestions econòmiques en una trobada a la cimera del -G.2. Rajoy va felicitar anys després a Putin per la seva reelecció presidencial (19/03/2018). Rajoy li va dir per escrit a Putin: “Tingui la seguretat que trobarà en el Govern d’Espanya la millor disposició  per enfortir i seguir profunditzant em les relacions polítiques, econòmiques i socio-culturals entre els nostres dos països”.

3.- Entre aquestes dates es va produir una reunió entre Aznar i Putin (23/06/2016). El líder del PP explica: “Ahir vaig mantenir una trobada molt cordial amb Putin al Kremlin. Mantenim una vella i bona amistat. Son diverses les ocasions en les que ens hem reunit des de que vaig deixar la presidència del Govern. Sempre m`he entès be amb ell. Tenia i te un projecte per a Rússia”.

Comparteix aquesta entrada