Salvador Illa (PSOE) diu NO i NO a tot

265

PUNT.- Salvador Illa (PSOE) diu NO a tot digui el que digui en una entrevista a l’espanyolíssim diari ABC que sempre te les seves pàgines obertes per atacar el sobiranisme català democràtic i pacífic. L’Illa mateix reprodueix part de les seves declaracions a les xarxes socials. Afirma: “Ser oposición NO es decir NO a todo. O jactarte de que las coses vayan mal. Ayudo en lo que puedo y tiendo la mano. Es la forma como entiendo la política. Política útil”.

CONTRAPUNTS.- Però Salvador Illa, que acostuma a manifestar-se amb PP i Cs, diu NO a tot. NO a la república. NO a la república espanyola. NO, sobretot, a la república catalana. NO a una relació amistosa entre les repúbliques catalana i espanyola. NO al federalisme. NO a Catalunya nació. NO als drets i les llibertats nacionals de Catalunya. NO a la projecció internacional de Catalunya en els àmbits, per exemple, de caràcter econòmic i cultural. NO a la presumpció d’innocència establert en l’article 11 de la Declaració Universal dels Drets Humans que preval sobre els informes policials i el reglament del Parlament. N0 a la presumpció d’innocència de Laura Borràs mentre reconeix aquesta presumpció a Núria Marin (PSOE) i Ada Colau (Comuns). NO al respecte a la vida, la integritat física i els drets humans dels immigrants negres, famolencs i desarmats de Melilla. NO al català al Congrés i Senat.

Així és, parla i actua Salvador Illa que reglamentàriament és el cap de l’oposició al Parlament de Catalunya. Una oposició formada pel PSOE, Comuns i també, ai las, pel PP, VOX i el que queda de Ciudadanos. Oposició espanyolíssima. Illa també ha format una mena de “Govern alternatiu de Catalunya”. Un ens fantasmagòric perquè aquesta mena de Govern no està previst en la legislació catalana i, a més, es tracta d’una mena de Govern sense que hi hagi un Parlament que el controli.

Comparteix aquesta entrada