Bolaños i Vilagrà xerren com els germans Marx però fan pena

270

Reunió de Félix Bolaños (del PSOE que espia) i Laura Vilagrà (de l’ERufiana) per fer un altre “primer pas” del “pas primer” que faci un “pas primer” del “primer pas” per posar un dia la tauleta per xerrar sobre el que sigui.

2.- Bolaños i Vilagrà, amb intervenció de Miquel Iceta, xerren com els germans Marx però fent pena. Recorden allò de “…la part contractant de la primera part serà considerada com la part contractant de la primera part. I la part contractant de la primera part serà considerada en aquest contracte…(…) i la part contractant de la segona part serà considerada com la part contractant de la segona part”.
3.- Bla bla bla… Queda clar del que el representant del PSOE dels GAL, del repressor 155, de l’espionatge ha xerrat amb la representant del partit de Gabriel Rufián, el que parla de les traïdores 155 monedes de plata i dels catalans tarats. Bla bla bla…

4.- També queda clar del que no han parlat… Ni del Catalangate, ni de la repressió, ni dels polítics exiliats, ni del  referèndum, ni del respecte a les urnes, ni del dret d’autodeterminació, ni de les llibertats i els drets nacionals de Catalunya, ni de l’incompliment d’inversions a Catalunya, ni de la Declaració Universal dels Drets Humans, ni de la presumpció d’innocència, ni del respecte a la sobirania del Parlament català, ni de que el català es prohibit i perseguit al Congrés i al Senat, ni…

5.- I a mes, l’espanyol Iceta obra la boca per dir que no hi ha inconvenient en que Jordi Turull (Junts) formi part de la part catalana de la tauleta…  però poc després Bolaños, que mana mes a la Moncloa, diu que res de res. Iceta s’ho traga tot i Vilagrà es queda amb un pam de nas. Un altre cop.

Comparteix aquesta entrada