El “moderat” (?) Feijoo es partidari de l’apartheid lingüístic a Espanya

400

PUNT.- El “moderat” (?) nou líder de l’ultra espanyolista PP, Alberto Núñez Feijóo, diu que a les escoles catalanes hi ha apartheid lingüístic… contra el castellà.

CONTRAPUNTS.- La realitat és que Feijóo es partidari de l’apartheid lingüístic a Espanya. Vol que es continuï practicant aquest apartheid, posem per cas, al Congrés de Diputats i al Senat espanyol on s’imposa l’obligació de parlar en castellà i on està prohibit i castigat expressar-se en català, gallec i euskera.

La postura de Feijóo es la que també mantenen els “constitucionalistes” PSOE / PSC, VOX i Cs. Aquests partits practiquen l’apartheid contra les llengües que no son el castellà o l’espanyol.

“Apartheid: Sistema oficial de segregació racial  de les poblacions no blanques vigent a la República de Sud-Àfrica fins a l’any 1991” (Diccionari de la llengua catalana).

L’apartheid lingüístic practicat pels partits “constitucionalistes” al Congrés i al Senat es gravíssim. Deslegitimen la Constitució. Violen la democràcia perquè afecta directament als diputats i senadors que han estat escollits a les urnes. Atempten contra la convivència a Catalunya.

¡Quin contrast amb el Parlament català, amb majoria independentista, on cada diputat s’expressa en la llengua que vol!. Un exemple del que vol ser la Catalunya sobirana.

Comparteix aquesta entrada