El PSOE d’Iceta i Illa opta per Espanya, no per Catalunya

452

El PSOE de Miquel Iceta, Salvador Illa, Meritxell Batet, Pedro Sánchez… opta pels interessos d’Espanya al discriminar Catalunya i els seus ciutadans votin el que votin, pensin com pensin, parlin el que parlin. Aquest ofensiva del Govern del PSOE, també del seu dependent i servil PSC, es dona avui sobretot en els àmbits econòmic, lingüístic i de l’espionatge.

2.- La baixa inversió prevista en els Pressupostos de l‘estat i l’incompliment dels que s’havien d’haver realitzat son una constant per part dels partits del règim borbònic. S’explica per la voluntat d’afavorir Espaya, especialment Madrid, i de perjudicar Catalunya. Moncloa demostra així que les realitats d’Espanya i Catalunya són incompatibles i dona la raó als qui sostenen que la relació entre ambdues nacions  han de basar-se en el respecte a la mútua sobirania.

3.- Alguns titulars significatius: “El Govern exigeix explicacions sobre les inversions: l’Estat ha abandonat els catalans” (elnacional.cat). “El govern espanyol castiga Catalunya i el País Valencià, i premia Madrid amb un 184% d’execució de la inversió” (Vilaweb.cat).  “La Generalitat acusa l’estat d’abandonar els catalans amb els incompliments de les inversions” (naciodigital.cat).

4.- L’ofensiva del PSOE també es dona contra el català. Trenquen la immersió lingüística a les escoles. Arraconen el català en la llei de l’audiovisual que el PSOE pacta amb PP i Cs. La presidenta del Congrés, Meritxell Batet (PSOE), prohibeix que es parli català al Congrés i obliga a parlar en castellà, com també passa al Senat, amb, l’argument  franquista de “que nos hemos de expresar en castellano que es la lengua de todos”. ¡Quina diferencia amb el Parlament de Catalunya amb majoria sobiranista però on els diputats s’expressen en la llengua que volen. O sigui, presidenta Batet, ministre Iceta, diputat Illa no donin lliçons de llibertat i de matèria lingüística.

5.- Un altre àmbit de l’ofensiva del PSOE, el partit dels GAL i del 155,  contra Catalunya es el de l’espionatge. El Govern Sánchez i els dirigents del PSOE a Catalunya ho justifiquen.  Tot s’hi val, fins i tot vulnerar els drets i les llibertats de les persones i dels pobles, per imposar la unitat espanyola.

6.- Podemos / Comuns i ERC, dels inefables Ada Colau i Gabriel Rufián, han d’assumir la seva responsabilitat per la seva complicitat amb el PSOE

Comparteix aquesta entrada