Pedro Sánchez pocavergonya

385

PUNT. El borbònic i juancarlista Pedro Sánchez, es vanta que el amb el seu Govern  “s’està normalitzant la vida a Catalunya”.

CONTRAPUNTS. L’actual president del Govern espanyol és un pocavergonya. “Pocavergonya: desvergonyit. Desvergonyit: que parla o obra amb desvergonyiment, que no te vergonya” (Diccionari de la llengua catalana).

Aquest personatge no te vergonya quan diu que el seu Govern normalitza la vida a Catalunya. Es tot el contrari. El Govern Sánchez manté demòcrates catalans a l’exili que viuen en llibertat a la Unió Europea mentre que son considerats perillosos criminals pel règim espanyol. El Govern Sánchez boicoteja la fantasmal mesa del diàleg que deixa sistemàticament en ridícul a ER que li dona suport parlamentari a canvi de res. El Govern Sánchez espia independentistes i els seus advocats en el que és una clara violació dels drets i de les llibertats de les persones i dels pobles. El Govern Sánchez endega accions a Catalunya i a Espanya contra el català i la seva presència a les escoles, a la societat i en la seva projecció internacional.  Aquesta es la tenebrosa normalitat que Pedro Sánchez vol per a Catalunya.

L’actuació i el discurs de Pedro Sánchez perjudica la convivència a Catalunya, fent disfressat de “progre” la feina que ferien els ultres. Cal recordar la frase atribuïda a Josep Pla: “El que mes s’assembla a un espanyol de dretes és un espanyol d’esquerres”. El que mes s’assembla a Salvador Illa (diputat del PSOE al Parlament) és Ignacio Garriga (diputat de VOX al Parlament). Evidentment, Illa, Garriga i Gabriel Rufián no visiten Waterloo. Prefereixen que hi vagin els espies de les clavegueres de l’estat.

El que hauria de fer Pedro Sánchez es aturar el creixement d’ultra VOX a Espanya. El seu creixement a Catalunya, la Catalunya sobiranista, està molt mes aturat. Aquesta és una altra diferència entre Espanya i Catalunya.

Comparteix aquesta entrada