Abraçada mortal del PSOE contra el català i el sobiranisme

374

Critiques a ERC i Junts a l’abraçar-se al PSC (PSOE) per signar el pacte parlamentari sobre el catalana a les escoles. Així figura en l’article “ERC i Junts enterren el procés” de l’imprescindible Vicent Partal a www.vilaweb.cat. Dibuixa aquest PSC.

2.- “APROBARÉ…”. El PSC que menteix als catalans per boca de José Luis Rodríguez Zapatero quan promet que Madrid aprovaria l’Estatut que enviés el Parlament de Catalunya.

3.- MONTILLA. El PSC que amb José Montilla aparta el president Pasqual Maragall i raspallar el seu Estatut.

4.- CONSTITUCIONAL. El PSC que criminalitza el debat polític i acudeix al Tribunal Constitucional espanyol després de les jornades històriques del setembre del 2017 quan Catalunya elimina legalment el franquisme al Parlament.

5.- 155. El PSC, actor indispensable per a proclamar el 155 i portar a presó mig Govern català i l’altra meitat a l’exili. El PP no s’hauria atrevit tot sol.

6.- ESPIONATGE. El PSC de l’espionatge amb Pegasus contra dirigents independentistes, aplaudit per Pedro Sánchez aquesta mateixa setmana en seu parlamentaria.

7.- PSC COLONIALISTA. Poden afegir-se altres trets del PSC, a més de les apuntades per Partal. La mesa de negociació és un immens bluf. La dependència del PSC respecte el PSOE es servil. Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa i similars renuncien al republicanisme i al federalisme per convertir-se en partits borbònics, juancarlistes i centralistes. La seva política lingüística colonial s’expressa en el fet de prohibir el català al Congrés i al Senat on imposen el castellà,  en la falta de suport per la presència del català a Catalunya i en la seva projecció internacional, i en la llei de l’audiovisual. Un PSC que vol que el corredor mediterrani passi per Madrid, no pel Mediterrani. Un Illa que es presenta com cap d l’oposició al Parlament; és a dir, del cuatripartit PSC, PP, VOX i Cs.

8.- SENSE CREDIBILITAT. Aquest PSC no es creïble des de les perspectives nacional catalana (la seva nació és Espanya) i del progressisme (?). L’abraçada d’ERC i Junts amb el PSC es perillosa perquè va contra l’independentisme. Abraçada mortal. “Abraçada: acció d’abraçar, cenyint amb els braços. Mortal: que causa la destrucció, l’anihilament d’alguna cosa” (Diccionari de la llengua catalana).

9.- LA DANSA DE LA MORT. També és incomprensible, o no? que ERC (Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Gabriel Rufián) continuï ballant a canvi de res amb el PSOE la dansa de la mort… “Dansa medieval en que intervé la figura de la Mort, com al·legoria del seu poder… (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada