El PSOE d’Iceta i Illa s’ultra dretanitza contra el català i a favor de l’espionatge

369

La darrera sessió al Congres de Diputats demostra que el PSOE de Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa… s’ultra dretanitza contra el català i a favor de l’espionatge a l’independentisme.

2.- El recent acord lingüístic del Parlament català salta immediatament pels aires en el Congrés espanyol. I és que un PSOE contra Junts i que pren el pel un cop mes a ERC aconsegueix la complicitat de PP, Ciudadanos i també Podemos que, amb la seva abstenció, aproven una llei de l’audiovisual que margina el català.

3.- Els titulars dels diaris ho confirmen. “El PSOE pacta con el PP la ley audiovisual y rompe la unidad con los aliados” (La Vanguardia). “Sánchez pierde apoyos y el PP sale a rescatarle” (El Periódico). “El PSOE ignora ERC i aprova gràcies al PP la llei de l’audiovisual” (Ara). “La llei de l’audiovisual amb el PP” (El Punt Avui).

4.- Pedro Sánchez també justifica l’espionatge contra l’independentisme català, democràtic i pacífic, i busca l’acord amb partits amb adn franquista. “Sánchez quiere apoyarse en el PP para aprobar los cambios en la ley del CNI” (El País).

5.- El borbònic i juancarlista PSOE, del que Illa en forma part, perd i perd credibilitat. El seu lema de partit progressista i plurinacional és un engany. Aquest PSOE, des de la fosca època dels GAL, vol ampliar-se amb els vots ultradretants de PP i d’un Cs en demolició. Per altra banda, l’estratègia de l’ERC d’Oriol Junqueras, Pere Aragonés i Gabriel Rufián donant suport a aquest PSOE i intentant desmarcar-se de Junts es incoherent i incomprensible des de les perspectives nacional i cívica.

Comparteix aquesta entrada