El rei putinista i La Vanguardia juancarlista

440

Javier Godó no torna al desprestigiat Juan Carlos el títol (Grande de España) que l’avui emèrit va concedir-li el 15 de juliol 2008, i Juan Carlos no torna a l’avui maleït Vladimir Putin la condecoració (Premi Estatal de Rússia) que el president rus va lliurar-li 19 de juliol del 2012.

2.- El rei emèrit (Juan Carlos) fugat a Abu Dhabi es passeja com un rei putinista (Vladimir Putin) per Sanxenxo i Madrid amb complicitat de la Zarzuela (Felipe VI) i de la Moncloa (Pedro Sánchez), ¿oi “La Vanguardia” juancarlista (conde de Godó i Grande de España)?.

3.- Juan Carlos es un rei putinista. “El putinisme és el sistema polític de Rússia format durant el lideratge de Vladimir Putin”, segons Arnold Beichman (1913 / 2010), columnista de “The Washington Times”, crític amb el comunisme. El rei emèrit podria alliberar-se del putinisme tornant a Putin la condecoració que el president rus li va concedir el 3 de juliol del 2012 al Kremlin. El putinista rei espanyol va elogiar a l’avui tan maleit Putin com consta a les hemeroteques.

4.- L’emèrit reial, el seu fill Felipe VI, la monarquia borbònica imposada pel dictador Franco compten amb el suport còmplice, entre altres, de “La Vanguardia” que és un diari espanyol contrari a l’independentisme català. Una de les seves patums ho deixa molt clar. Enric Juliana afirma: “Sempre he considerat que Espanya és el meu país. Hagués votat que ‘no’ en una consulta independentista. La Vanguardia no ha estat mai independentista”. “Patum: Persona que frueix d’una gran consideració més pel lloc que ocupa, per la seva fama, etc., que no pas pels seus mèrits  reals i presents” (Diccionari de la llengua catalana).

5.- “La Vanguardia”, al cap i a la fi, és el diari de Javier Godó Muntañola (1941), vinculat a l’espanyolisme borbònic per història, per família, per ideologia, per interessos. Javier Godó és el III conde de Godó. Ramon Godó fou el primer conde de Godó, títol que va rebre el 15 de novembre de l’any 1916 de mans del rei Alfons XIII. I Javier Godó, conde de Godó, es també Grande de España. “El rey concedíó  a Javier Godó la dignidad de Grande de España”, fou el títol d’una crònica publicada el 15 de juliol del 2008 a “La Vanguardia”. La “grandeza” es la màxima dignitat que el rei espanyol pot concedir i es situa  immediatament després del  tractament de príncep i d’infant. ¿I que és la dignitat?

Comparteix aquesta entrada