El rei és la realitat d’Espanya. ¡Visca el rei, visca Corinna, visca Espanya!

325

El rei –els seus discursos, silencis, gestos, actuacions…– constitueix la realitat i la imatge de l’Espanya del 2022 amb adn franquista enganxat com un xiclet. És un clamor de ¡vives!

1.- Visca el rei, visca el pare del rei, visca el fill del rei, visca Joan Carles I, visca Felip VI, visca la família reial, visca la Casa del Rei, visca el Palau de la Zarzuela, visca Iñaki Urdangarin, visca Corinna Larsen, visca Abu Dhabi. Visca Espanya.

2.- Visca la monarquia, visquin els borbons, visca Sanxenxo juancarlista, viscai el Ferrol del Caudillo, visca Franco. Visca Espanya.

3.- Visca el PP, visca VOX, visca el PSOE, visca el CNI, visca el “a per ellos”, visquin els “piolins”, visquin la justícia i tots els aparells de l’estat, visca Pedro Sánchez, visca Margarita Robles, visca Gran-Marlaska, visca Miquel Iceta, visca Salvador Illa. Visca Espanya.

4.- Visca La Vanguardia, visca el comte de Godó i grande de Espanya, visca Jordi Juan que escriu sobre “la comunitat catalana”, visca Màrius Carol, visca Enric Juliana, visca Víctor Amela. Visca Espanya.

5.- Visca la festa nacional d’Espanya o “corridas” de bous (tortura i mort de toros) declarada “fiesta cultural de España” tan defensada pel règim. Visca l’Espanya torera.

Comparteix aquesta entrada