Pedro Sánchez, un dels grans tramposos del règim espanyol

422

El president Pedro Sánchez és un dels grans tramposos del règim espanyol. Ho demostren les seves declaracions, actuacions i silencis significatius. (“Trampós: que fa trampes en el joc, artificis per a enganyar”. “Trampa: Cosa enginyada per enganyar algú, especialment en profit propi”. Diccionari de la llengua catalana).

2.- Pedro Sánchez converteix el teòricament republicà PSOE en el gran partit borbònic i juancarlista que avala la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco.

3.- Pedro Sánchez converteix el teòricament federal PSOE en un partit ultra centralista com PP, VOX i CS en els àmbits institucional, internacional, polític, econòmic, cultural, lingüístic.

4.- Pedro Sánchez i el seu PSOE obliguen a que diputats i senadors s’expressin en castellà al Congrés i al Senat, i prohibeixen que ho facin en català.

5.- Pedro Sánchez converteix el PSOE teòricament solidari amb els pobles oprimits i contraris a les dictadures en un partit que traeix el poble sahrauí i pacta amb la dictadura marroquí de Mohamed VI.

6.- Pedro Sánchez pren ara aparents distàncies de Vladimir Putin però amaga que els reis Juan Carlos i Felipe VI, els presidents espanyols de PP i PSOE han mantingut des de fa anys excel·lents relacions polítiques i econòmiques amb el Kremlin putianesc.

7.- Pedro Sánchez diu que el PSOE és un partit dialogant però, prenent el pel a ER, es nega sistemàticament a posar en marxa una taula de diàleg sobre el referèndum d’autodeterminació i sobre la fi de la repressió contra el sobiranisme català democràtic i pacífic.

8.- Pedro Sánchez veu que durant la seva presidència es realitza un espionatge, practicat per les brutes clavegueres de l’estat, que viola els drets i les llibertats de les persones i dels pobles.

9.- Pedro Sánchez polititza l’esport quan diu que, durant el seu mandat, Espanya ha jugat un partit de futbol a Catalunya. El trampós Sánchez amaga que aquest partit no va omplir el camp de l’Espanyol, que es molt més petit que l’estadi del Barça, i que al partit de la selecció espanyoal hi hagué presència de grups fatxes amb banderes, pancartes i crits del mateix signe.

10.- Pedro Sánchez, que va avalar el repressor 155, també és responsable del Piolins que amb el seu “a por ellos” varen fer tot el possible per impedir que la ciutadania anes a votar a les urnes el dia del referèndum.

11- Pedro Sánchez al·ludeix a unes suposades enquestes que indicarien que el 70 % de la població considera que la independència no és una qüestió prioritària. El president espanyol amaga que el que es determinant en una democràcia son les urnes, no les enquestes. I els resultats electorals demostren que l’independentisme es majoritari al Parlament de Catalunya… malgrat ser objecte d’espionatge, joc brut, repressió policial i judicial.

12.- Pedro Sánchez no diu ni una paraula de la nova esclatant victòria de l’exili català, ara del raper Valtony, ja que la justícia belga ha tornat a derrotar la desacreditada justícia espanyola, inclosa la fiscalia que, segons Sánchez, depèn del Govern espanyol. Sánchez tampoc diu res sobre la tornada de Juan Carlos I a territori espanyol. Al cap i a la fi, el Govern del PSOE va facilitar l’exili daurat del rei emèrit com ara facilita el seu retorn momentani però daurat. Lamentable. Vergonyós.

Comparteix aquesta entrada