Guerra i espionatge. Putin i Pedro Sánchez: “Todo por la patria”

314

“Pedro Sánchez ha visitat Zelenski a l’infern de Kyiv, encara que diversos dels seus ministres no han condemnat els bombardejos de Putin. Rareses democràtiques” s’escriu a la crònica “Els ensurts de la democràcia”, de Lluís Foix. El que es una raresa, o potser no?, es que Sánchez no condemni l’espionatge que bombardeja l’independentisme català democràtic i pacífic. També hauria de ser una raresa pels demòcrates espanyols que la Fiscalia de l’Estat no actuï per aclarir els delictes i els  responsables del “Catalangate” que alhora és “Eurogate” encara que sigui perquè hi ha eurodiputats catalans espiats per Espanya. La passivitat del Govern Sánchez i de la fiscalia es escandalosament significativa.

2.- De fet, els conflictes Rússia / Ucraïna i Espanya / Catalunya mostra que hi ha un comú denominador entre Vladimir Putin i Pedro Sánchez. Ambdós actuen guiats pel dogma ultranacionanista del “Todo por la patria”. Tot val per defensar la “patria”. El “Todo por la patria” putinesc justifica la guerra del Kremlin contra Ucraïna i violar els drets i les llibertats de les persones i dels pobles. El “Todo por la patria” gonzalià justifica la repressió  i l’espionatge de la Moncloa contra l’independentisme català democràtic i pacífic i la violació dels drets i les llibertats de les persones i dels pobles.

3.- La ministra de Defensa, Margarita Robles (que tan be cau a VOX, CS i als sectors ultres de PSOE i PP) ha reconegut al Congrés, sense adonar-se’n, que hi ha espionatge i que el Govern espanyol n’és responsable. Una Robles nerviosa, a la defensiva i intentant contra atacar, ha afirmat: “¿Cómo no se va  espiar cuando se vulnera la Constitución? ¿Qué ha de hacer un estado cuando  alguien declara  la independència?”. Margarita Robles justifica així l’espionatge, la guerra bruta, les clavegueres de l’estat, la violació dels drets i les llibertats de les persones i dels pobles, el “Todo por la patria”. I Pedro Sánchez n’és responsable i còmplice si no cessa a Margarita Robles.

Comparteix aquesta entrada