Diaris espanyols es contradiuen i blanquegen el Catalangate, el CNI i el TS

445

PUNT.- Diaris espanyolistes com “El País” i “El Español, al servei de la Moncloa, es contradiuen al blanquejar i justificar el Catalangate / Eurogate (espionatge contra els catalans), el CNI (Centro  Nacional de Inteligencia) i el Tribunal Suprem. “El País”, cada vegada menys “progre” i més servil amb el poder repressiu establert, diu que el CNI admet -ep, admet!- que va investigar independentistes amb Pegasus “amb autorització judicial”. “El Español”, coherent amb els seu nom espanyolista, diu que el Tribunal Suprem assegura que “el CNI mai ha demanat permís” per espiar amb Pegasus.

CONTRAPUNTS.- Menteix “El País”, o menteix “El Español”, o menteix el CNI, o menteix el Tribunal Suprem, o menteixen tots. Tanto monta, monta tanto. Tots formen part del deep state, estat dins un estat, amb vinculacions amb les clavegueres de l’estat. O no?.

El que hauria d’actuar la Fiscalia de l’Estat, que depèn del Govern espanyol, tal como Pedro Sánchez va reconèixer en una campanya electoral en que va amenaçar a l’independentisme català democràtic i pacífic (polítics, líders cívics, periodistes, advocats i  familiars dels perseguits.  Però la fiscalia, tan activa altres vegades, ara no fa absolutament res per desmantellar l’espionatge i trobar els seus responsables. I Pedro Sánchez, que és president gràcies a ERC, calla.  

I  Margarita Robles, ministre de Defensa, insulta a la intel·ligència i la sensibilitat dels demòcrates quan diu “això de l’espionatge jo no se el que es”. Robles hauria de dimitir o be per mentir o per reconèixer que no sap res de l’espionatge espanyol que és un afer de tanta gravetat que perjudica la credibilitat i convivència de qualsevol estat.

Comparteix aquesta entrada