El Consell per la República responsabilitza al Govern espanyol de la “trama criminal” del Catalangate

421

El Consell per la República, presidit per Carles Puigdemont, responsabilitza al Govern espanyol de Pedro Sánchez de la “trama criminal” de l’espionatge del Catalangate que també es Eurogate donada la seva dimensió europea. Segueix el comunitat de la seva reunió.

El CatalanGate ha revelat a nivell mundial l’escàndol més gran de violació massiva de drets
fonamentals a la Unió Europea.
Catalunya i els catalans som objecte d’una causa general i d’una persecució sistemàtica, perquè l’espionatge il·legal i descontrolat ha obert la porta a la violació universal de drets fonamentals: des de la vulneració del secret mèdic fins a la del secret professional, la llibertat d’informació o el dret a la intimitat. No només als líders polítics sinó a tot el seu entorn i a totes les persones amb qui han tingut relació, siguin o no polítiques, siguin o no independentistes.

La política catalana en el seu conjunt hauria de reaccionar sense matisos i exigir mesures urgents i efectives per desarticular la trama criminal que, emparada en el poder, ha comès un delicte gravíssim contra els drets fonamentals que hauria de ser investigar per la Fiscalia general sempre tan ràpida a trobar delicte falsos contra els catalans.

En tot cas, la revelació d’aquesta trama criminal al si de l’estat espanyol i la directa responsabilitat que hi té el Govern espanyol, incapaç d’ordenar als seus poders que investiguin el crim i la malversació econòmica per poder-lo cometre, exigeixen que l’independentisme prengui mesures amb caràcter immediat

1.- Trencar tota relació política amb Espanya. Retirar el suport al Govern espanyol, trencar tots els pactes polítics que incloguin els partits espanyols que no condemnin la violència digital i la
vulneració de drets fonamentals i/o que participin en Governs que es neguin a investigar la
trama criminal.

2.- Retirar-se de la dita taula de diàleg, per inútil, per mancada de tota credibilitat i per deslleialtat manifesta de la part espanyola.

3.- Restringir les relacions amb Espanya a nivell tècnic i administratiu.

4.- Establir una aliança entre forces independentistes per tal que en totes les eleccions la força
més votada encapçali el govern de les institucions, amb o sense coalició de govern. En el cas
que no n’hi hagi prou per obtenir la presidència o l’alcaldia, totes les forces independentistes
exerciran l’oposició fins a construir una alternativa victoriosa.

5.- Definir una estratègia de confrontació democràtica que permeti reprendre el camí iniciat
l’octubre de 2017.

Comparteix aquesta entrada