Espanya atrapada en una ratera pel Catalangate / Eurogate

311

El Catalangate o l’espionatge d’Espanya amb les seves clavegueres de l’estat contra Catalunya i el sobiranisme democràtic i pacífic internacionalitza l’afer català i es converteix en una ratera pel propi règim espanyol. (“Ratera: Parany per agafar rates”. Diccionari de la llengua catalana).

2.- I és que el Catalangate és l’Eurogate perquè el règim monàrquic espanyol espia a ciutadans europeus, a eurodiputats catalans (Carles Puigdemont, Toni Comin, Clara Ponsati, Diana Riba), als seus col-laboradors i als seus advocats de la Unió Europea. El Catalangate / Eurogate és un afer europeu perquè atempta contra els drets i els principis de l’UE.

3.- El Catalangate / Eurogate denigra encara més la poca qualitat de les institucions d’Espanya, començant per la crisi monàrquica protagonitzada pel fugitiu Juan Carlos I, imposat com a rei pel dictador Francisco Franco a qui va jurar fidelitat com a caudillo i al seu feixista Movimiento Nacional. També la postura i el silenci de la Zarzuela, la Moncloa, el Congrés, el Senat, l’aparell judicial i la fiscalia es lamentable i significatiu. Demostra que “alguna cosa fa olor de podrit” a Espanya com William Shakespeare diria segons va escriure en la seva obra sobre la tràgica història de Hamlet, príncep de Dinamarca.

Comparteix aquesta entrada