Sant Jordi, allibereu-nos de la Rússia bèl·lica  i de la Spian contra Catalunya

355

Sant Jordi és patró estimat a molts pobles i moltes ciutats d’arreu del mon, com Moscou i Catalunya, i, per tant, escau demanar-li que ens alliberi de la Rússia bèl·lica contra Ucraïna i de la Spian (l’Espanya que espia) contra Catalunya.

2.- El president ucraïnès,  Volodímir Zelenski, faria be de no fiar-se del president espanyol, Pedro Sánchez, tenint en compte el catalangate, que es un gravíssim atac al sobiranisme català i a la democràcia. El prestigiós “The Washington Post” es demolidor contra els estats que es presenten com demòcrates i practiquen l’espionatge com fa el régim espanyol.

3.-  L’alliberador poema de Sant Jordi, de Salvador Espriu (1913-1985), manté la seva vigència.

Senyor Sant Jordi,
patró,
cavaller sense por, guarda’ns sempre
del crim
de la guerra civil.
Allibera’ns dels nostres
pecats
d’avarícia i enveja,
del drac
de la ir
a i de l’odi
entre germans,
de tot altre mal.
Ajuda’ns a merèixer
la pau
i salva la parla
de la gent
catalana.

Amén.


Comparteix aquesta entrada