Des del Kremlin rus de Putin a la monclovita Spian de Sánchez

318

L’ultranacionalisme des del Kremlin del rus Vladimir Putin a la monclovita Spian (Espanya que espia) de Pedro Sánchez travessa Europa. Ultranacionalisme destructiu que viola els drets i les llibertats de les persones i dels pobles, i que atempta contra els principis de la UE.

2.- Tot s’hi val per salvar la Rússia eterna (?) i l’”España, una grande y libre”, que son els grans pilars del règim franquista que encara perduren. Tot s’hi val contra una Ucraïna combatent que defensa la seva sobirania, i contra una Catalunya que pacíficament propugna l’autodeterminació que es un drets de tots els pobles.

3.- El tot s’hi val del règim espanyol i del Govern PSOE / Podemos de Pedro Sánchez es basa en l’immoral principi de que el fi justifica els mitjans. Un d’aquests mitjans és l’antidemocràtic espionatge contra polítics i ciutadans catalans que converteix España en una degradada Spian. L’afer polític català, però, adquireix una gran dimensió internacional encara que la caverna mediàtica espanyola ho intenti amagar

4.- L’escandalós espionatge contra Catalunya i el seu sobiranisme enllaça amb un altre escàndol criminal com el terrorisme d’estat dels GAL perpetrat en l’etapa governamental de Felipe González. El sinistre Josep Borrell afirma (13/09/98) que defensar José Barrionuevo (ministre d’Interior) i Rafael Vera (secretari d’estat de Seguretat), condemnats per terrorisme d’estat, forma part del seu projecte de futur. Va dir: “La solidaritat amb aquests companys va irrenunciablement unida al nostre projecte de futur”. ¡Desgraciada  Unió Europea que té a aquest personatge com el seu alt representant per Afers exteriors i Política de Seguretat!

5.- Tot s’hi val per una Spain amb una monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la persona de l’avui fugat Juan Carlos I, pare de Felipe VI. Tot s’hi val per impedir que la ciutadania voti. Els aparells repressors de l’estat espanyol aplica al segle XXI les paraules pronunciades el 29 d’octubre del 1933 pel feixista José Antonio Primo de Rivera: “El ser rotas es el más noble destino de todas las urnas”.

Comparteix aquesta entrada