Iceta cínic davant la fantasmal “taula de diàleg”

416

Un cínic Miquel Iceta diu que els Governs espanyol i català dialoguen sense parar de manera positiva encara que la fantasmal “taula de diàleg” entre ambdós governs no es reuneix des de fa molts mesos ni està anunciada cap reunió en els propers mesos. “Cínic: que, impúdicament, fa gala de menysprear els valors morals”. “Fantasmal: propi de fantasmes. Imatge mental d’un objecte, especialment il·lusòria o enganyosa” (Diccionari de la llengua catalana).

2.- Iceta no revela de que tracten els governs de Pedro i Pere, de Sánchez i Aragonès. Els fets demostren que només parlen per tal que ER doni suport parlamentari al PSOE a canvi de res. No hi ha cap indici de que tractin sobre les qüestions polítiques i democràtiques de fons com amnistia, dret d’autodeterminació, referèndum, acceptació del resultat de les urnes, fi de la repressió judicial i policial, tancament de les clavegueres de l’estat. Al contrari, l’objectiu de la Moncloa no es dialogar sobre aquestes qüestions. L’objectiu monclovita es liquidar la legítima i pacífica defensa dels els drets i les llibertats nacionals de Catalunya. 

3.- El borbònic i juancarlista Govern Sánchez, de fet, dona la raó al president Carles Puigdemont i  a Junts per Catalunya. La fantasmagòrica “taula de diàleg” no es ni “taula” ni “diàleg”. Es una bluf més d’un especialista en enganys com Pedro Sánchez. Una mostra més de que el règim pseudo autonòmic espanyol amb adn franquista es un fracàs rotund i sense sortida.

4.- ER en té molta responsabilitat. ¿Fins quan el tripartit autonomista configurat per Oriol Junqueras / Pere Aragonés / Gabriel Rufián es fiaran i es deixaran enganyar pel tripartit monàrquic format per Pedro Sánchez / Miquel Iceta / Salvador Illa contra els legítims interessos, drets i llibertats de Catalunya?

5.- Un darrer apunt del cinisme icetà. El ministre espanyol de Cultura i Esport, que es manifesta als carrers amb els ultra espanyolistes de PP i Societat Civil Catalana, vol saber quan hi haurà a Catalunya una taula de diàleg entre els partits catalans. Un personatge de trajectòria tan culte i tan esportiva com l’espanyol Iceta hauria, en canvi, d’informar quan el seu Govern posarà en marxa una taula de diàleg amb els partits espanyols com PSOE, PP, Podemos, VOX, Ciudadanos.

Comparteix aquesta entrada