MontAÑOLA (Lliures) contra integrar refugiats en català a Catalunya

569

PUNT.- Roger MontAÑOLA Busquets: “No entendre que ensenyar el castellà a un refugiat ucraïnès per part d’un altre ucraïnès que, probablement parla també castellà, és el més normal del món i quelcom útil per a que comenci a integrar-se. Normal que alguns no ho enteneu com tampoc vau entendre que us enganyessin amb la independència”.

CONTRAPUNTS.- Què és el més normal del món per MontAÑOLA? Ser d’una grupuscle espanyolista, “Lliures”, que pacta a l’ajuntament de Barcelona amb l’ultra i desaparegut Manuel Valls per fer alcaldessa a l’espanyolista i desacreditada Ada Colau. I també que munta una consultora amb Xavier Cima, marit de la desacreditada Inès Arrimadas, que probablement encara lidera Ciudadanos en inexorable procés de demolició.

MontAÑOLA està en contra d’integrar els refugiats ucraïnesos a Catalunya en català. L’amic de Valls i Arrimadas considera que no és normal ni útil. Aquest personatge encara no ha entès que el sistema autonòmic del règim espanyol amb adn franquista és un engany. Tampoc ha entès la gravetat del “a por ellos” ni de la repressió judicial, policial i de les clavegueres de l’estat contra el legítim sobiranisme català. Pur voxisme.

Comparteix aquesta entrada