Engany de Granados (PSOE) i Albiach (Comuns) sobre el referèndum sahrauí

413

PUNT.- La diputada Eva Granados (PSOE) diu que l’acord entre el Govern de Pedro Sánchez i el Marroc de l’autòcrata rei Mohamed VI sobre el Sàhara no significa que el règim espanyol es desentengui del poble sahrauí. La diputada  Jèssica Albiach (Comuns) expressa la seva discrepància del PSOE per oposar-se a un referèndum sobre l’autodeterminació del poble sahrauí.

CONTRAPUNTS.– Engany d’ambdues diputades. (“Enganyar: Fer caure en error amb una falsa aparença”. Diccionari de la llengua catalana).

Granados fa el ridícul. Diu que Espanya no es desentén del Sàhara. Enganya o està mal informada. I és que poques hores després el Front Polisario suspèn les relacions amb l’estat espanyol. Albiach fa trampa. Fa veure que es distancia del PSOE però no pot amagar que el seu partit forma part del Govern borbònic i juancarlista espanyol presidit per Pedro Sánchez, el president servil amb Mohamed VI. El principal responsable és el PSOE de Miquel Iceta i Salvador Illa. Responsabilitat per violar el dret d’autodeterminació del poble sahrauí, per trair el Front Polisario, per sotmetre el Govern espanyol de manera servil als interessos de l’autòcrata Mohamed VI manera servil.

En tot cas, qui es partidari de la sobirania nacional dels pobles, com el sahrauí i l’ucraïnès per exemple, ha de ser partidari de la sobirania nacional del poble català.

Comparteix aquesta entrada