Feijóo intensifica l’espanyolisme de VOX en el PP

363

PUNT.- El PP del “moderat” (moderat?) Alberto Núñez Feijóo intensifica l’espanyolisme de VOX. Avisa que no hi ha res a negociar amb l’independentisme català democràtic i pacífic. La també franquista Dolors Montserrat, bevent de les tèrboles clavegueres de l’estat, vincula Vladimir Putin amb l’independentisme.

CONTRAPUNTS.- Preguntes a Feijóo… ¿Per què no hi pot haver diàleg entre demòcrates, o es que el PP renuncia a la democràcia i es manté presoner de la seva dependència amb el franquisme? ¿Considera que el diàleg civilitzat ha de ser substituït pels GAL, com va succeir amb un Govern del PSOE, i per la guerra bruta? ¿Pensa que val la pena derramar una sola gota de sang en nom de la unitat d’Espanya (una, grande y libre?).

Preguntes a Dolors Montserrat… ¿Per què no explica les relacions existents del PP i del règim espanyol amb el règim rus? ¿Per què amaga que els reis Juan Carlos I i Felipe VI, els socialistes José Luis Rodríguez Zapatero i Josep Borrell, i els populars José Maria Aznar i Mariano Rajoy s’han reunit amb el dictador Vladimir Putin i el seu més íntim cercle de col.laboradors al Kremlin? ¿Per què no diu que tots ells han elogiat a Putin i han apel·lat a una col·laboració entre els règims espanyol i rus? No fer-ho, com no ho ha Dolors Montserrat, és ignorància o mala fe. Només actua així algú amb desvergonyiment (= Paraula o acte propi d’una persona desvergonyida. Diccionari de la llengua catalana).

Comparteix aquesta entrada