Nacionalisme espanyol. Patriotisme català

336

El patriotisme d’Ucraïna defensa els seus drets i les seves llibertats amb sang, suor i llàgrimes. El nacionalisme de Rússia envaeix per terra, mar i aire a Ucraïna i nega la seva sobirania nacional.

2.- El patriotisme del Sàhara Occidental defensa els seus drets, les seves llibertats, i la celebració d’un referèndum. El Marroc nacionalista no reconeix el poble sahrauí, nega el seu dret d’autodeterminació i la vol reduir a una miserable autonomia desautonomitzada. L’Espanya nacionalista, des del PSOE a VOX, s’alia de manera servil amb el Marroc contra el Sàhara Occidental.

3.- El patriotisme de Catalunya defensa, com tota nació històrica i del segle XXI, els seus drets, les seves llibertats, i un referèndum d’autodeterminació. L’Espanya nacionalista, que dona suport al Marroc nacionalista i despòtic contra el patriòtic Sàhara Occidental, també està en contra del dret d’autodeterminació del poble català al crit del “a por ellos” i amb els seus aparells judicial, policial, institucional i mediàtic.

4.- A una banda és situa el patriotisme d’Ucraïna, Sàhara Occidental i Catalunya. A l’altra banda és situa el nacionalisme de Rússia, el Marroc i Espanya.

Comparteix aquesta entrada