Marta Rovira (ER), portaveu de les clavegueres de l’estat

326

PUNT.- Marta Rovira (secretaria general d’ER), que resideix a Ginebra, Suïssa, es solidaritza amb les vomitives declaracions de Gabriel Rufián (portaveu d’ER al Congrés de Diputats) contra el president Carles Puigdemont i Junts per Catalunya. “Que algú estableixi lligams de l’independentisme amb Rússia ens fa un mal absolut”, afirma Rovira. És a dir, la dirigent del partit d’Oriol Junqueras, Gabriel Rufián i Pere Aragonès fa de portaveu de les clavegueres de l’estat.

CONTRAPUNT.- L’exili és trist, lamentable, injust. Però Marta Rovira i el paper que el seu partit li assigna de donar credibilitat a les falsedats de les clavegueres de l’estat contra Puigdemont i Junts  encara és més trist, més lamentable, més injust.

Rovira es presenta així a si mateixa: “Sóc una vulneració dels drets humans de cap a peus”. Òndia! Ho diu qui no fa absolutament res a Ginebra per la causa de Catalunya. El tàndem Rufián/Vilalta fa el joc a l’espanyolisme, des de PSOE a VOX, que tenen a Puigdemont com el principal enemic a abatre, i perjudica l’independentisme democràtic i pacífic. Aquest és el preu que ER paga a canvi d’uns indults.

En canvi, hi ha un balanç efectiu per part dels exiliats de Junts (Carles Puigdemont, Clara Ponsati, Toni Comin, Lluís Puig).

Comparteix aquesta entrada