Putin bombarder, Juan Carlos guardonat, Pedro Sánchez traidor

429

Vladimir Putin és un bombarder que envaeix amb la força bruta Ucraïna, actua contra la població civil, viola la seva sobirania nacional. No és un fet nou ni en l’actual Europa. Tristament. (“Bombarder: Soldat, especialment aviador, encarregat del llançament de bombes”. Diccionari de la llengua catalana)

2.- El bombarder Putin es dedica a condecorar també a determinats personatges. El president rus va lliurar al rei Juan Carlos I el Premi Estatal de Rússia, màxim guardó d’aquest país en una solemne cerimònia celebrada a la sala Alexandre del Gran Palau del Kremlin (19 de juliol del 2012). El president rus i el rei espanyol s’intercanviaren mútuament cordials paraules d’agraïment i elogi. Cal preguntar si el monarca emèrit, vivint avui com un rei a Abu Dhabi, manté aquell discurs favorable al dictador rus. També cal preguntar si el seu fill, Felipe VI, i el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, han exigit o no a Juan Carlos que retorni la condecoració que va rebre del bombarder Putin.

3.- Pedro Sánchez, però, segueix al sud d’Europa la política de Vladimir Putin a l’est d’Europa. Putin viola per tots els mitjans la sobirania d’Ucraïna. Sánchez viola els drets nacionals del poble sahrauí quan accepta la sobirania del Marroc de Mohamed VI sobre el Sàhara Occidental en contra de les resolucions de les Nacions Unides. Pedro Sánchez, ¿traïdor? ¿hipòcrita? ¿traïdor i hipòcrita alhora?

Comparteix aquesta entrada