Crims. Hipòcrites Pedro Sánchez i Gabriel Rufián davant Vladimir Putin

423

PUNT.- Pedro Sánchez manté la seva habitual postura hipòcrita. Ara davant Vladimir Putin. El president espanyol demana que el president rus sigui jutjat pel Tribunal Penal Internacional per crims de guerra i contra la humanitat que s’estan cometen a Ucraïna. Contra Ucraïna i, ep Sánchez, contra la seva sobirania nacional.

CONTRAPUNTS.- L’Espanya de Pedro Sánchez (PSOE, PP, VOX i CS en liquidació), però, impedeixen des de sempre i avui mateix reformar el Codi Penal per jutjar els crims del franquisme. Hipocresia.

– Josep Borrell, company de Sánchez en el monàrquic PSOE, continua donant lliçons de democràcia com a Alt Representant de la UE per Afers Exterior i Política de Seguretat, malgrat haver-se  solidaritzat amb José Barrionuevo (ex ministre d’Interior) i Rafael Vera (ex secretari d’estat de Seguretat), condemnats pel terrorisme d’estat dels GAL. ¡Per posar-se a tremolar! Hipocresia.

-Sánchez, com president, per ètica i si fos valent hauria d’exigir que Juan Carlos I, pare de Felipe VI, tornés a Putin la condecoració que el dictador rus li va concedir. Hipocresia.

-El ventríloc Gabriel Rufián, portaveu del tàndem Oriol Junqueras / Pere Aragonés (ER), hauria de deixar de donar suport a un Pedro Sánchez que basa la seva política en la hipocresia.

-Pedro Sánchez i Gabriel Rufián haurien d’interessar-se i informar sobre les relacions que Juan Carlos I, Felipe VI, José Maria Aznar, Mariano Rajoy, José Luis Rodrígez Zapatero, Josep Borrell han mantingut amb Vladimir Putin… dels quals hi ha constància gràfica en que apareixen amb un somriure servil i còmplice.

Hipòcrita: que usa d’hipocresia. Hipocresia: Simulació de qualitats i de sentiments  que hom no te (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada