ER (sense C), presonera del mentrestant monàrquic

306

PUNT.- La ponència política d’ER (sense C, en els logos de les seves seus) aposta ara per “el model de República catalana i de país que volem pel 2040, i més enllà”. Olé

CONTRAPUNT.- L’ER d’Oriol Junqueras, Gabriel Rufián, Pere Aragonés… continúa presonera després dels indults i, per què no, gràcies als indults. Presonera del mentrestant monàrquic, borbònic i juancarlista. Ho demostra la seva servil acció de suport al Govern espanyol, el del 155 repressor, i la seva actuació en el Parlament de Catalunya impedint que sigui operativa la majoria parlamentaria sobiranista sorgida de les urnes. Diaris com La Vanguardia, del conde de Godó (i Grande de España per concessió de l’exemplar Juan Carlos I), beneeixen i impulsen aquesta ER a la que qualifiquen de “pragmàtica”.

Però la veu compromesa, generosa, lliure, ètica de Muriel Casals (ex presidenta d’Omnium Cultural i diputada de Junts pel Sí) continua vigent com ho era el 29 de juny del 2013… “No som aquí per buscar un somni. Nosaltres som el somni (…) La causa de la independència de Catalunya no és contra res ni contra ningú; és a favor d’una vida millor per a tothom”. Res és més pragmàtic que mantenir aquí i ara el somni de la llibertat.

Comparteix aquesta entrada