Diguem “no” al borbònic Pedro Sánchez i al dictador Putin

481

PUNT.- El borbònic i juancarlista Pedro Sánchez, diu: “Vladimir Putin ha comés dos grans errors… creure que Ucraïna es rendiria i que Europa es dividiria. S’equivocava. He traslladat a la presidenta Ursula von der Leyen (presidenta de la Comissió Europea) el compromís d’Espanya amb l’execució de les sancions, el traslladat d’ajuda humanitària i l’acollida de refugiats”.

CONTRAPUNTS. Pedro Sánchez que ha avalat la repressió del 155 que ha comportat presó i exili en la Unió Europea del segle XXI i que presideix un Govern que no dona ajuda humanitària als que fugen de la dictadura del Marroc no te cap credibilitat. Diguem “no” al dictador Putin i els seus, diguem-ne, errors. Diguem “no” als errors i oblits de Pedro Sánchez. El president espanyol oblida que el dictador rus va condecorar a Juan Carlos, encara avui fugat a un Abu Dhabi on es violen els drets i les llibertats de les persones. Oblida que Putin actua com el que antidemocràticament es fa contra nacions de la pròpia Europa. Empra la violència militar o policial per envair un poble, atempta contra la seva sobirania nacional, confisca urnes,  persegueix la llibertat d’informació i d’expressió. Ep, el dictador Putin ho fa en nom de la legalitat establerta!.

El president Pedro Sánchez ¿diu “sí” o diu “no” a que la relació entre els pobles, Catalunya i Espanya per exemple, es basi en la democràcia, la solidaritat, les urnes, els drets i les llibertats de les persones i dels pobles, el mutu respecte a la sobirania i la independència d’ambdues nacions? Sánchez i Putin diuen “no” a aquests drets i a aquestes llibertats. Per tant, cal dir “no” a Sánchez, a Putin, a la repressió, a la guerra.

Comparteix aquesta entrada