Tardà / Rufián critiquen a Pujol i blanquegen al PSOE

415

PUNT.- El tàndem Joan Tardà / Gabriel Rufián critiquen la sessió acadèmica i política dels presidents de la Generalitat i eurodiputats catalans sobre Catalunya i Europa, presencial i via telemàtica, on també hi ha estat Oriol Junqueras. Rufián lamenta l’acte organitzat pel Govern de la Generalitat al Paranimf de la Universitat de Barcelona perquè “homenatja” a Pujol. Tardà diu: “Fa vergonya l’operació “rehabilitadora” de Jordi Pujol. Gran error i exemple paradigmàtic de cinisme dels qui ho faciliten i d’ell mateix per prestar-s’hi”.

CONTRAPUNT.- Ho diuen Tardà i Rufián, ells que com representants parlamentaris d’ER a Espanya  tenen el cinisme de blanquejar el PSOE borbònic, juancarlista i radicalment centralista. El cinisme de rehabilitar sistemàticament el PSOE dels GAL, del repressor 155, de les clavegueres de l’estat, de l’engany de la mesa del diàleg . “Cínic: que, impúdicament, fa gala de mensprear els valors morals” (Diccionari de la llengua catalana)

e

Comparteix aquesta entrada