Autodestrucció espanyola

358

PUNT.- L’objectiu primordial del sobiranisme català democràtic i pacífic és la sobirania de Catalunya per la via de l’autodeterminació i de les urnes. Una Catalunya democràtica, lliure, solidaria, republicana i independent. Aquest procés alhora podria provocar una dinàmica democratitzadora a Espanya. Però…

CONTRAPUNT.- … Però el panorama espanyol és desolador. El PP és l’Españaznar. El PSOE és l’Espanyagal. VOX es l’Españaultra. Cs és l’Españafum. Podemos és l’Españada…. Els propis espanyols i els seus partits estan provocant l’autodestrucció d’Espanya. Davant d’aquest desastre, cap discurs des del Palau de la Zarzuela. Cap comentari des de l’escandalosament luxós Abu Dabi. Això sí, Felipe VI, fill de Juan Carlos I imposat com a rei pel dictador Francisco Franco, va fer un discurs (5 octubre 2017), discurs molt polèmic, sobre Catalunya i contra el sobiranisme català.  Però Catalunya és i ha de der la que els catalans volen que sigui. O no?

Comparteix aquesta entrada