Partits espanyols putrefactes i significatiu silenci reial

329

Els partits espanyols, no els catalans, propicien un estat en putrefacció accelerada a Espanya. “Putrefacte: en estat de putrefacció. / Putrefacció: acció de podrir o de podrir-se, especialment les substàncies orgàniques mortes” (Diccionari de la llengua catalana).

2.- La batalla fratricida entre Pablo Casado i Isabel Diaz Ayuso és l’Españaznar. José Maria Aznar és el franquista que acusa a catalans de voler exterminar el castellà. Ho va dir en el franquista i complagut Círculo Ecuestre de Barcelona. La realitat de l’extermini està associat al nazisme d’Adolf Hitler, gran amic i avalador del dictador Francisco Franco. El desacreditat Aznar es aquell que va enganyar a la ciutadania al dir que hi havia armes de destrucció massiva per justificar la guerra a l’Irak.

3.- Pedro Sánchez, diuen, està fumant en pipa al veure com es destrossen entre si els que el volen destruir. Quin patriota! Més aviat hauria de reconèixer que el PSOE és l’Españagal… fins el punt que un personatge de la seva màxima confiança, Josep Borrell, sosté que la solidaritat amb els condemnats per terrorisme d’estat, com José Barrionuevo i Rafael Vera, “forma part del meu projecte polític”. Un demòcrata hauria de descartar tota temptació dels GAL, acabar amb la repressió i tancar les clavegueres de l’estat.

4.- La tercera pota és VOX de Santiago Abascal. Es l’Españaultrafranquista sense complexes. Un partit sense present ni futur en l’Europa de la democràcia, les llibertats i l’antifeixisme. I que dir del Ciudadanos d’Albert Rivera en demolició?. Fou boira tòxica convertida ara en l‘Españafum.

5.- L’Españaznar, l’Españagal, l’Españaultrafranquista, l’Españafum desacrediten encarà més al règim espanyol (institucions, aparells judicial i policial, partits polítics, sistema mediàtic). Resposta reial? Cap discurs des del Palacio de la Zarzuela com el que Felipe VI va fer (5 octubre 2017) sobre Catalunya i contra el sobiranisme democràtic i pacífic. Cap comentari del pare de Felipe VI, Juan Carlos I, des del super luxós Abu Dabi. Sorprèn o no aquest silenci reial? En qualsevol cas, és significatiu.

Comparteix aquesta entrada