Rufián, dedicat al tarot per 155 monedes de plata

304

PUNT.- Gabriel Rufián (ER) és un mal malabarista quan juga de manera rufianesca amb les traïdores 155 monedes de plata… contra Junts. Es un pèssim mag quan torna a acusar obsessivament…a Junts… de fer màgia i practicar el tarot.

CONTRAPUNTS. Gabriel Rufián fuig d’estudis quan Jordi Sánchez (Junts) demana al president Pere Aragonés explicacions sobre una hipotètica negociació oculta dels indults entre el Govern espanyol i ER. Rufián no respon i, un cop més, ataca a Junts quan diu: “És bo que la política imperi; la màgia està molt bé per als teatres i per al tarot”.

Però els fets demostren cada dia que el que practica una màgia pèssima i el tarot per enganyar a la gent és ell mateix, Rufián, que encara diu que creu en la fracassada taula de diàleg entre un altre espanyol practicant del tarot com Pedro Sánchez (PSOE) i l’ER de l’indultat Oriol Junqueras. Això sí, la política espanyola d’ER consisteix en donar els seus vots al PSOE per tal que el borbònic i juancarlista Pedro Sánchez continuï a la Moncloa a canvi de res substancial sobre la fi de la repressió, l’amnistia i el respecte al dret l’autodeterminació. Potser es a canvi de 155 monedes de plata.

Comparteix aquesta entrada