Laura Borràs (Junts) posa llum a la foscor

372

PUNT. La fosca retribució anomenada “llicència per edat” que ha beneficiat a 21 funcionaris del Parlament que han cobrat sense treballar va començar en la presidència d’Ernest Benach (ERC). Va continuar amb Núria de Gispert (de la desapareguda UDC), Carme Forcadell (independent vinculada a ERC) i Ramon Torrent (ERC).

CONTRAPUNT. Laura Borràs (Junts per Catalunya), la actual presidenta del Parlament, és la que ha posat llum a la foscor en aquest afer i ha acabat amb aquesta pràctica. Afirma:  “Les persones han de treballar fins que es jubilen, i a partir d’aquí s’ha de renovar la plantilla de forma racional”. Laura  Borràs demostra així la seva elegant contundència habitual en situacions difícils. O en situacions emprenyadores quan, en les sessions parlamentaries, ha de domesticar les provocacions dels representants de VOX, PP i CS i les intervencions demagògiques dels representants del PSOE i de Comuns

Comparteix aquesta entrada