Pedro Sánchez basa el diàleg (?) en la delegada Gay del repressor 155

353

Pedro Sánchez te tanta exquisida voluntat de diàleg amb el Govern de Catalunya que, per substituir la cremada Teresa Cunillera, nomena com delegada del Govern espanyol a Maria Eugènia Gay, avaladora del repressor 155 aplicat a tot Catalunya contra el sobiranisme català. La seva tasca com degana del Col·legi d’Advocats es caracteritza per altres episodis significatius similars. Ha donat cobertura a grups espanyolistes i també al fiscal José Zaragoza que va actuar, al igual que VOX, en el judici contra els presos polítics catalans. La seva actuació no ha estar conciliadora perquè ha dividit l’honorable Col·legi  d’Advocats que es una entitat prestigiosa en la societat catalana.  

2.- Maria Eugènia Gay s’identifica plenament amb la postura oficial del PSOE de Pedro Sánchez, Miquel Iceta i Salvador Illa. Tots quatre son activistes anti sobiranistes. La seva trajectòria fa preveure, per tant, que la delegada espanyola deixarà ben enterrat el suposat republicanisme i federalisme del PSOE. Des del primer moment expressarà el seu suport incondicional a la monarquia borbònica i justificarà el juancarlisme.

3.- La delegada Gay, en sintonia amb el PSOE implicat en la guerra bruta dels GAL, es negarà a investigar les declaracions del comissari patriòtic José Manuel Villarejo, condecorat pel Govern espanyol, sobre les relacions entre el CNI (Centro Nacional de Inteligencia) i els atemptats a Barcelona i Cambrils. No voldrà posar llum a la foscor d’aquest atemptat que es un dels episodis més esgarrifosos de la guerra bruta i de les clavegueres de l’estat.

4.- I davant el conflicte permanent que el desprestigiat sistema judicial espanyol manté amb la justícia dels diversos estats de la Unió Europea, l’advocada Gay es decantarà per la justícia espanyola en contra de la justícia europea. Cal deixar constància de que el règim espanyol, del qual Maria Eugènia Gay forma part destacada, tracta  els exiliats polítics catalans com perillosos criminals mentre que, gràcies a la justícia europea, els exiliats polítics catalans viuen en llibertat a la Unió Europea.

Comparteix aquesta entrada