Els repressors han de plegar, no Puigdemont ni Junqueras

299

PUNT.- Jordi Cuixart es retira de president d’Òmnium Cultural. Ferran Casas, subdirector del naciodigital, comenta: “Cuixart, que aquest temps ha provat de fer ponts esquivant el sectarisme d’alguns dels dirigents del procés, ha aconseguit que Òmnium no es posés al servei de cap estratègia de partit (…) Puigdemont i Junqueras han de seguir però ho han de fer amb una altra mirada i els votants han decidit que cap d’ells ho pot fer sol”.

CONTRAPUNT.- Carles Puigdemont i Oriol Junqueras no han de plegar. El seu futur no ha de ser posat en mans del règim repressor ni ara en mans de la nova delegada del Govern espanyol, Maria Eugènia Gay, una activista antisobiranista. Els repressors, des de dalt de tot al darrer, son els que han de plegar si volen fer un servei a la democràcia. L’estratègia conjunta de les forces que Puigdemont i Junqueras lideren és la millor forma per actuar a favor de la sobirania catalana i alhora de donar resposta democràtica a la repressió institucional, judicial, policial, mediàtica. Aquesta actuació conjunta ha de realitzar-se a Catalunya, a Espanya, a la Unió Europea.   

Comparteix aquesta entrada