Silenci irresponsable de Pedro Sánchez i ofensiva de Junts

360

PUNT.- Pedro Sánchez, sense l’aval de cap informe científic i amb l’estil frívol d’Isabel Díaz Ayuso, fa obligatori l’ús de la màscara al carrer per plantar cara a la pandèmia, però manté silenci sobre com ajudar als sectors afectats (hospitals, personal sanitari, restauració, escoles… ). Silenci irresponsable.

CONTRAPUNTS. ¿Quina reacció hi ha a Catalunya? Demagògia en el tripartit ultra espanyolista (PP / VOX / Cs). Silenci dels partits (PSOE, Comuns, ER) que donen suport als pressupostos del Govern espanyol. Crítica habitual de la CUP.

I Junts? Joan Canadell ha aprofitat la defensa dels pressupostos catalans impulsats pel conseller Jaume Giró per referir-se a l’actual situació de la pandèmia. Canadell: “A conseqüència dels efectes de la covid, hi ha sectors empresarials molt tocats, que tenien esperances per refer-se aquest Nadal: la restauració, part del comerç, l’oci nocturn… Rebran una nova garrotada en unes situacions ja molt delicades i amb la proximitat de les devolucions dels crèdits ICO en els propers mesos. És indispensable que l’Estat actuï amb urgència, activi els 1600 milions de fons covid per Catalunya que el nostre grup va presentar al Congrés i que han de permetre cobrir els increments de despeses en salut, i les conseqüències econòmiques d’aquesta nova onada”. Plena sintonia amb Miriam Nogueras, portaveu a Madrid… “Reclamem una transferència a Catalunya de 175 milions per cada mes que s’allarguin les restriccions, la suspensió de quotes d’autònoms en cas d’afectació directa, com el sector de la restauració, i una moratòria dels pagaments dels ICOs”

Comparteix aquesta entrada