Pedro Sánchez torna a prendre el pèl, ara amb la màscara

389

El president Pedro Sánchez anunciava el passat  18 de juny a Barcelona que la màscara per combatre la pandèmia deixaria de ser obligatòria als carrers a partir del 26 de juny gràcies, deia, a l’extraordinària actuació del seu Govern. Ara, 22 de desembre, Pedro Sánchez anuncia a Madrid que la màscara tornarà a ser obligatòria als carrers perquè, diu expulsant-se les responsabilitats, el virus continua present a tot el món.

2.- Els experts critiquen unànimement al president espanyol perquè amb la seva decisió vol fer veure que el seu Govern actua de manera eficaç. Els experts, però, deixen clar que la decisió presidencial no te cap base científica perquè només val la pena portar la màscara en llocs tancats o amb molt gent.

3.- Aquestes dues decisions contradictòries en sis mesos demostren que Pedro Sánchez és un personatge volàtil, inconsistent i que  torna a prendre el pèl als ciutadans. Pren el pèl, en aquest cas, en l’afer de la pandèmia tant si els ciutadans estan o no infectats, vaccinats o no.

4.- (“Volàtil: mudable, inconstant, que s’evapora fàcilment”. “Inconsistent: mancat de consistència”. “Prendre el pel a algú. Burlar-se’n”. Diccionari de la Llengua Catalana). Pedro Sánchez comparteix aquestes característiques amb Pablo Casado, aquell personatge que només fa caca i pipi si parla en espanyol.

Comparteix aquesta entrada