Zarzuela i Moncloa preparen un altre “lo siento” de Juan Carlos

369

El borbònic i juancarlista president del “progre” (?) Govern de l’Espanya “plurilingüe” (?), Pedro Sánchez, diu que Juan Carlos I, fugat al “democràtic” (?) Abu Dhabi,  ha de “donar explicacions” quan torni a Madrid. Zarzuela i Moncloa preparen un altre “lo siento mucho” del rei emèrit.

2.- Juan Carlos, llavors rei en exercici, va anar l’abril del 2012 en companyia de la seva amant Corinna en aquells dies a un safari a Botswana a matar elefants. Allà va tenir un accident i fou evacuat a Madrid. Recuperat va pronunciar a la sortida de l’hospital unes paraules inoblidables: “Lo siento mucho. Me he equivocado y no volverá a ocurrir”.

3.- Aquestes paraules no foren suficients fa nou anys i en aquest 2021 tampoc son suficients. Ju an Carlos, que fou imposat com a rei pel dictador Francisco Franco, ha d’explicarper què el 2020 va marxar a Abu Dhabi, que te que veure aquesta fugida amb els afers financers i d’amants dels que tan se’n parla i se’n parlarà a Espanya, a Catalunya, a Anglaterra, a Bèlgica, a Suissa…

4.- També Pedro Sánchez, que diu que demana explicacions a l’emèrit, ha de donar explicacions sobre l’afer Juan Carlos. ¿Quina relació hi ha entre el Govern espanyol (format per PSOE i Comuns, amb el suport d’ER), i el pare del rei Felipe VI? ¿Quants diners dels contribuents costa l’estada de Juan Carlos a una luxosa  residència a Abu Dhabi? ¿Quants diners es destinen pel personal que està al servei de l’emèrit, a les mesures de seguretat adoptades, als viatges realitzats? ¿Es tornaran aquests milers i milers d’euros destinats a Juan Carlos al poble per atendre les seves necessitats de tot tipus?

Comparteix aquesta entrada