La franquista Arrimadas està ultra emprenyada

387

PUNT. El franquisme (Francisco Franco), aliat del nazisme (Adolf Hitler) acusa als demòcrates catalans, sobretot a l’independentisme, de genocidis, supremacistes, practicants de l’aparttheid… i nazis! Delirant. Ho fan des de les files de PP, VOX, Cs amb motiu ara de la qüestió lingüística. I ho fan davant un PSOE de Miquel Iceta i Salvador Illa que manté una postura que no te res a veure amb la que tenia el PSC de Marta Mata que tan va fer a favor de la immersió lingüística. Entre els mes crispats hi destaquen Pablo Casado i Inés Arrimadas.

CONTRAPUNT.- La franquista Arrimadas està ultra emprenyada. Així es mostra en la seva cara al sol, en la seva expressió corporal i oral. I és que la diputada  Arrimadas no pot expressar-se en català en el Congrés de l’Espanya plurilingüe perquè està prohibit fer-ho ja que s’imposa l’obligació de parlar en espanyol. En canvi, l’emprenyada Arrimadas parlava en espanyol al Parlament de Catalunya perquè en aquesta Cambra, amb majoria independentista, els diputats poden expressar-se lliurement en català i en espanyol. I es que Arrimadas, amb adn franquista, està a favor de la imposició i en contra de la llibertat.

Comparteix aquesta entrada