ER. Pressupostos estatals a canvi de 155 monedes de plata

361

ER donarà suport als pressupostos estatals del Govern espanyol de Pedro Sánchez a canvi de 155 miserables i traïdores monedes de plata, en llenguatge rufianesc.

2.- Gabriel Rufián, personatge d’escassa cultura sobretot si es compara amb els històrics líders d’ERC, va acusar al president Carles Puigdemont de vendre’s la independència de Catalunya per 155 monedes de plata al règim espanyol que imposava el 155 repressor. Aquest record del traïdor Judes persegueix des de llavors, octubre del 2017, al diputat de cognom Rufián que es deixa fotografiar amb un somriure amb els de VOX.

3.- El diputat Gabriel Rufián -qué és l’home d’Oriol Junqueras, Pere Aragonès, Joan Tardà, Sergi Sol… al Congrés espanyol- ven el sobiranisme català per un pobre percentatge del català a les plataformes digitals. L’economista Manuel Puerto i Ducet va vaticinar ben clar que digui el que digui l’actual cúpula d’ER, aquest partit votarà a favor dels pressupostos estatals. Afirma: “ERC amenaça de vetar aquests pressupostos però un servidor pot garantir que no ho farà. Tota la seva estratègia es  basa en el contuberni amb socialistes i comuns. Vàrem parlar d’això amb Rufián un munt de cops a Súmate i fora de Súmate”. Súmate fou una plataforma reivindicativa de l’independentisme expressat en català.

4.- La submissió d’ER al Govern espanyol és evident al deixar constància del que no posa a la taula negociadora sobre Catalunya. Ni Rodalies. Ni Sagrera. Ni Corridor Mediterrani. Ni execució d’obres. Ni fi de la repressió judicial i policial. Ni respectar el dret europeu que reconeix que els exiliats polítics catalans, com Carles Puigdemont, tenen dret de lliure circulació a tota la Unió Europea… Però Espanya, com l’antidemocràtica Polònia, sosté que el dret espanyol està supeditat al dret comunitari.

5.- Així es comprensible que algun internauta escrigui amb sarcasme sobre la “negociació” entre PSOE i ER: “Això es negociar de puta mare”.

Comparteix aquesta entrada